Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elizabeth Gutierrez

 Elizabeth Gutierrez

Születési név: Elizabeth Gutierrez 

Születési év :1979április 1. (32 éves)

Születési heyl : Los Angeles, Kalifornia 

Férje : William Levy (2003-2011)

Élete:

Elizabeth 1979. április 1-jén született a kaliforniai Los Angelesben, mexikói és amerikai szülők gyermekeként. Hat lány és egy fiú testvére van, s a nyolc gyermek közül ő a legfiatalabb. Öt éves korában szüleivel Mexikóba Jalisco körzetbe költözött, ahol iskolába járt. Tíz évesen visszatértek az Amerikai Egyesült Államokba, mert az édesapja ott kapott munkát.

Kezdetben Los Angelesben titkárnőként dolgozott, majd 2003-ban jelentkezett a Protagonistas de novela nevű valóságshow második szériájába, melyet nálunk Tévésztár kerestetik címen vetített a Zone romantica. A műsorban sokan megkedvelték az eltökélt és mindig vidám lányt, így a legjobb ötben foglalt helyet. Elizabeth itt ismerkedett meg, William Levyvel, aki Erick Elíasszal harcolt a nő szerelméért, s végül ő szerezte meg szívét. A párnak két gyermeke született, 2006 márciusában született Christopher Alexander és 2010-ben Kailey Alexandra.

William Levyvel való kapcsolata igencsak viharosnak mondható, a színész állítólag többször is megcsalta őt és a mexikói pletykalapok szerint több kolléganőjével is hevesen flörtölt. 2009-ben már a szakítást is hivatalossá tették, mikor kiderült, hogy Ely újból gyermeket vár, s emiatt úgy döntöttek, megpróbálják felmelegíteni kapcsolatukat. A színészt legutóbb azzal vádolták, hogy egy rajongóját hotelszobájába csábította és megerőszakolta, amiért pert is indítottak ellene. A vádakat tagadta és visszaperelte a lányt és édesanyját, de Elizabeth mindezek ellenére kitartott mellette. Ám boldogságuk nem tartott sokáig, Elizabeth 2011. május 9-én hivatalos közleményében tudatta a világgal, hogy nyolc év után elhagyta Williamet. Az okok tisztázatlanok, a színésznő csak annyit mondott, gyermekei lelki egészségének védelmében tett pontot a kapcsolat végére.

Munkái

A 2003-as Protagonistas de novela után Elizabeth 2006-ban megkapta a Venevision Olvidarte jamás című telenovellájának egyik kisebb negatív szerepét. Ezt még ugyanebben az évben az Acorralada követte, melyben már egy fontosabb karaktert kelthetett életre, a gonosz Paola személyében. A tehetséges színésznő 2007-ben a Venevision internetre szánt mininovellájának, az Isla paraísónak főszerepét alakította, Julián Gil mellett. A történet néhány hajótörött fiatalról szólt. 2007-ben hatalmas lehetőséget kapott a venezuelai telenovella-társaságtól.

Élete első főszerepét játszhatta el az Amor Compradóban, José Ángel Llamas partnerként. Ezt egy film követte, mely csak DVD-n jelent meg, ez pedig a Fotonovela volt, mely középpontjában egy fiatal művész (Rafael Amaya) áll, ki munkahelyén nehezen tud beilleszkedni és a szerelemért is küzdenie kell. 2008-ban második főszerepét játszhatta el, ezúttal az amerikai székhelyű Telemundónál. Az El rostro de Analía nemzetközi hírnevet hozott neki, világszerte sikeres novella volt. Elizabeth két különböző személyiséget keltett életre. 2009-ben a Televisához szegődött, Salvador Mejía Corazón Salvaje remake-jében. Ekkor váratlanul teherbe esett, ám a gyermekáldást beleszőtték a történetbe. Kislánya születése után nem sokkal újra munkába állt, hogy eljátszhassa az El fantasma de Elena főszerepét.

 Protagonistas de novelaTelemundo, 2003saját maga

Tévésztár kerestetik


Olvidarte jamásVenevision, 2006IsabellaSosem feledlek

AcorraladaVenevision, 2006-2007Paola IrazabalSarokba szorítvaNémeth Borbála

lsla paraísoVenevision, 2007--Amor CompradoVenevision,

2007-2008Mariana--FotonovelaMaya Entertainment,

2008Melanie--El rostro de AnalíaTelemundo,

2008-2009Ana Lucía "Analía" Moncada
Mariana Montiel
A bosszú álarcaSolecki JankaCorazón salvajeTelevisa,

2009-2010Rosenda Frutos de Fonteak  Vad szívBánfalvi Eszter

El fantasma de ElenaTelemundo, 2010Elena Lafé--