Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maritza Rodríguez

 

Születési név:Maritza Rodríguez Gómez

Születési hely,év : 1975. Szeptember 01. , Barraquilla , Kolumbia

Foglalkozás: Színésznő ,Modell

Családi állapot: Férjnél van

Eredeti hajszín : Vörös ( Elég ritka , de a szőke haj is jól áll neki . Most már viszont újra vörös haja van )

Szemszín :KéK

Horoszkóp : Szűz

Aktív : 2000 óta

Maritza Rodríguez 1975. szeptember 1.-én született, Barranquilla-ban, Kolumbiában. Színésznőként és modellként is dolgozik. Három testvére van. Tud angolul és spanyolul egyaránt. Az 1994-es Miss Mundo című szépségversenyen tűnt fel először a médiában. Első nagyobb szerepe az 1997-es Dios se lo Pague volt, itt figyeltek fel tehetségére.

Szintén ebben az évben szerepelt még a Parfume de Agonía című telenovellában, amelyben Carmen Colmenares szerepében láthatták őt a TV nézők. 1999-ben szerepet kapott a Marido y mujer című TV sorozatban, amiben Lucía Mendéz karakteét formálta meg.

2000-ben szerepelt a nagysikerű La Revancha (A bosszú) című telenovellában, amelyben Mercedes Riverol szerepében tűnt fel. Ebben együtt szerepelt többekközött Danna García-val, Jorge Reyessel és Elluz Peraza-val.

Ezt követte 2001-ben a Solterita y a la orden (Egyedül, szabadon) című TV sorozat. Ebben Irene López szerepében tűnt fel. Szintén 2001-ben szerepet kapott a nagysikerű Amantes del Desierto (A sivatag szerelmesei) című telenovellában, amiben Bárbara Santana karakterét játszhatta el.

2002-ben főszerepet kapott a Milagros de Amor című telenovellában. 2004-ben Cristal Covarrubias zerepében tűnt fel az Ángel Rebelde című telenovellában.

2007-ben szerepet kapott a nagysikerű Acorralada (Sarokba szorítva) című telenovellában, amelyben egy ikerpár szerepét kapta meg. A sorozat Magyarországon 2011. október 6.-án került adásba a RTL Klub-on. Ebben a sorozatban együtt játszott többekközött Alejandra Lazcano-val, William Levy-vel és Mariana Torressel.

2007-ben szerepet kapott a Pecados Ajenos című telenovellában, melyben Karen Vallejo karakterét formálta meg. 2008-ban pedig a Doña Barbara című telenovellában láthatták Maritza-t a nézők, mint Asuncion Vergel de Luzardo.

2008-2009-ben szerepet kapott a nagysikerű El Rostro de Analia (A bosszú álarca) című telnovellában, amelyben Sara Andrade szerepében csillogtathatta meg a tehetségét. A sorozatot Magyarországon elsőként a Cool TV tűzte műsorára 2009. augusztus 20.-án. Ebben együtt játszott Martín Karpannal, Elizabeth Gutierrezzel, Gaby Espinoval és Gabriel Porrassal.

2010-ben szerepet kapott a Perro Amor című sorozatban, amelyben Camila Brando szerepét játszotta el. Legújabb szerepét 2011-2012-ben kapta a La Casa de al Lado (Zárt ajtók mögött) című telenovellában, amelyben egy ikerpár Pilar Arismendi és Raquel Arismendi szerepét kapta meg.

A magyar nézők leginkább a Sarokba szorítva és A bosszú álarca című telenovellákból ismerhetik Maritza Rodríguezt.

 

Maritza Rodríguez                      2008

 

2007                              2011