Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindörökké Szerelem :)

2011.02.05

 mindorokke_szerelem.jpg

Mindörökké szerelem (Eredeti magyar címén: A holnap örökké tart) (Mañana es para Siempre) egy mexikói telenovella a Televisától. Főszereplői: Silvia Navarro, Fernando ColungaLucero, és Sergio Sendel. A főcímdalt Alejandro Fernández adja elő, melynek címe Mañana es para Siempre. A sorozat 2008-2009-ben készült. Magyarországon elsőként az RTL Klub kereskedelmi csatorna tűzte műsorára 2010november 15-én.

Gonzalo Elizalde (Rogelio Guerra) egy gazdag ember, aki a Grupo Lactos tejipari cég feje, és a birtokán pedig lótenyésztéssel is foglalkozik. Feleségével Monserrattal (Erika Buenfil) öt gyereket nevelnek: Anibalt ő a legidősebb, és nagyon anyagias. Camillot aki goromba és felsőbbrendűnek hiszi magát mindenki másnál. Lilianát aki épp lázadó rocker korszakát éli, és anyjával folyton veszekednek. Santiagot aki igazi művészlélek, festőnek készül. És a legfiatalabb Fernandát akivel úgy néz ki minden rendben van.

Egy titokzatos idegen Artemio Bravo (Rogelio Guerra), akit jó sokáig csak a sötétben látunk, és csak a hangját halljuk, Gonzalót akarja tönkretenni. Célja kivitelezéséhez kiképez egy nőt Rebecca Sánchezt (Lucero), akinek a következő feladatokat adja: 1. Férközzön a család bizalmába. 2. A Grupo Lactosnál minél hamarabb vezető beosztásba kerüljön. 3. Ölje meg Monserrátot és legyen Gonzalofelesége. 4. Soledad Cruzt (María Rojo) aki a házvezetőnő, és egyben a gyerekek nevelője is, félemlítse meg és távolítsa el, mert ő az egyetlen aki tud a létezéséről. 5. Ha az előzőek mind teljesültek, akkor vigye csődbe a céget és taszítsa nyomorba az Elizalde családot.

Rebecca jelentkezik is Gonzalonál kitünő ajánlásokkal és pályafutással, Bárbara Greco álnéven. Aki természetesen azonnal alkalmazza őt, és rögtön a jobb keze lesz. Mivel Fernanda épp elsőáldozásra készül, Bárbara első feladata az, hogy szervezze meg az ünnepséget. Ennek eleget téve, rögtön elnyeri Monserrát bizalmát is. Viszont a konyhába belépve, azonnal összetűzésbe kerülSoledaddal, és rájön el kell távolítani a nőt a házból. És mivel a gyerekekkel is, lekezelően bánik akik itt a birtokon élnek ők A Hiénanevet aggatják rá.

Fernanda nem igazán készül az elsőáldozására, ahogyan anyja szeretné, helyette inkább EduardovalSoledad fiával foglalkozik. Gyerekszerelem szövődik közöttük, de tudják a köztük lévő társadalmi különbségek miatt, ezt nem volna szabad érezniük egymást iránt. Egyik istállóban épp csókolóznak egymással, amikor Bárbara rajtakapja őket. És ez kitűnő alkalom, hogy bepanaszolja őketGonzalonal és Soledadon is bosszút álljon, mert szembeszállt vele. Emiatt a csókjelenet miatt, Soledad kénytelen bentlakásos iskolába küldeni fiát. És ezzel elválasztja őket egymástól.

Liliana akire Bárbara nem tud jó benyomást kelteni, egyszer kihallgatja a telefonbeszélgetését amint Artemio azt adja utasításba ölje meg az anyját. Azonnal el akarja mondani apjának mit hallott, de Bárbara észreveszi őt, és drogot csempész a lány szobájába. Majd átmegy Monserrát szobájába, aki éppen asztmarohamát kezeli az ágyon fekve, és egy párnával megfojtja őt. Majd úgy állítja be, minthaLiliana tette volna a drogok hatása alatt. Gonzalo a bizonyítékok miatt, nem hisz lányának miszerint nem ő volt, hanem Bárbara és mivel hisztis rohamot kap. Úgy dönt egy idegszanatóriumba küldi lányát, Bárbara javaslatára ahol jobb helye lesz, mintha börtönben sínylődne.

 

 

Sok év telik el, ez idő alatt a gyerekek felnőttek, Gonzalo feleségül vette BárbarátSoledad a házában betegeskedik. Fernanda (Silvia Navarro) lediplomázott és apja a cégnél adott neki állást. Edurado (Fernando Colunga) úgy szintén lediplomázott. Sok levelet küldtek egymásnak, amik nem értek célba mert Soledad elrejtette őket. Így Fernanda azt hiszi Eduardo elfelejtette őt, és épp jegyben járDamián GallardóvalEduardo amint megtudja, hogy anyja beteg hazajön. Épp azon az úton gyalogol, ahol Fernanda autóval igyekszikSoledadhoz és lefröcsköli őt. Fernanda kárpótlásul felajánlja elviszi őt ahova akarja. Egyikük sem ismeri fel a másikat, de mivel a lányt épp telefonon hívják az esküvője szervezése miatt, így Eduardo megtudja ki ő. Csalódottan veszi tudomásul Fernanda elfelejtette őt, és ezért amikor a lány megkérdezi a nevét nem mond semmit, csak eltűnik.

Eduardo csak a legjobb barátja Jacinto (Alejandro Ruiz) előtt fedi fel magát. Anyja még utolsó erejével, elmeséli neki mi történt az évek alatt. Eduardo bosszút esküszik, A Hiéna és az Elizalde család ellen. Még egy ember előtt felfedi magát mégpedig Liliana (Dominika Paleta) előtt a szanatóriumban, de Liliana is felismeri mert a szemei a tekintete nem változott az évek során. Edurado a bosszújátFranco Santoro álnéven kezdi el. Egy álajánlattal, Anibal és Gonzalo bizalmába férkőzik. A bosszú második lépése Fernandaházasságának tönkretétele...


Író(k)

Kari Fajer
Gerardo Luna

Rendező(k)

Salvador Garcini
Ricardo de la Parra

Főszereplő(k)

Silvia Navarro
Fernando Colunga
Lucero
Sergio Sendel
Dominika Paleta

Főcím

Alejandro Fernández:Mañana es para Siempre

Főcímzeneszerző

Alejandro de la Parra


Ország

Mexikó Mexikó

Nyelv

spanyol
(
magyar szinkron)

Évadok száma

1

Epizódok száma

169

Gyártás

Vezető producer(ek)

Nicandro Díaz González
J. Antonio Arvizú

Vágó(k)

Pablo Peralta
Susana Valencia

Játékidő

~45 perc / epizód

Gyártó

Televisa

Forgalmazó

Televisa

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.