Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy

 

William Levy
Életrajzi adatok
Születési név William Levy Gutiérrez
Született 1980augusztus 29. (30 éves)
Származás Kuba KubaHavanna
Élettárs Elizabeth Gutierrez (2003-tól)
Pályafutása
Aktív évek 2002-től

Honlap www.williamlevynew.moonfruit.com/www.williamlevyworld.com/


Élete 

William a legidősebb négy testvére között, mostohaapja 15 éves korában engedélyt adott neki, hogy elhagyhassa Kubát ahonan Floridába utazott, hogy részt vegyen a Barbara Goleman Senior High és hogy folytassa a gyerekkori szenvedélyét a basseballt. William a Business Administration tanult egy sport ösztöndíj segítségével. Két év múlva abbahagyta az iskolát és beiratkozott egyLos Angeles-i színiiskolába amit később Mexikóvárosban folytatott majd szerződött a CEA-hoz és a Televisia-hoz. Részt vett 2 valóság show-ban is. Az egyikben ismerkedett meg élettársával Elizabeth Gutierrezzel. 2010 nyarán megkérte párja Elizabeth kezét, akitől van már egy 4 éves kisfia (Christopher,Tophy) és egy idén született kislánya (Kylie).

2010.augusztus 17-én vádat emeltek ellene,mert egy 17 éves lány feljelentette nemi erőszak és erőszakoskodás vádjával. A lány azt állítja,hogy a színész többször orális szexre kényszerítette a Los Angeles-i Hilton Hotelben és meg is gyalázta. A lány és édesanyja 2.5 millió dollárra perelte be,de vádalkut ajánlottak neki,hogy 500000 dollár ellenében elállnak a feljelentéstől. Ebbe nem ment bele és William visszaperelte őket. William-nek nem ez az első ilyen pere,korábban egy prostituált rágalmazta azzal,hogy orális kielégítést kért tőle egy Miami-i szállodában. Erről képek is készültek,de William fizetett a hallgatásért. 2010. szeptemberben bevallotta gyermekei anyjának, hogy többször félrelépett az elmúlt években, de Elizabeth megbocsájtott neki.

Érdekesség,hogy egy főszerepélt közel 2 millió dollárt kap.

A "közhiedelemmel" ellentétben (egyelőre még) nem házas!

gg

 

Telenovellák, vendég szerepek 

Mozi, színház 

2009-ben őt kérték meg,hogy szinkronizálja le az 51-es bolygó (Planet 51)főhősének (Chuck) latin-spanyol hangját. 2005 óta színházi szerepei is vannak a telenovellák mellett. Több amerikai nagyvárosban és Közép-Amerika nagyvárosaiban is fellépnek társulásukkal.

Egyéb 

William Levy több jótékonysági szervezetben is szerepet vállal. Egyik fő tagja a Nueva Gente-nek. Harcol a gyerekek alul tápláltsága ellen, az anorexia és a bulemia ellen. Hobbija a baseball, a horgászat, a kosárlabda. A People spanyol nyelvű változata 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is beválasztotta az 50 "legszexibb" férfi közé. 2009 és 2010-ben is a Premios Juventud díj- átadón a "legdögösebb" férfinak járó díjat kapta.